Ana içeriğin başı

5.000 Mil Hediyeli Arkadaşını Getir Kazan Kampanyası

Arkadaşlarınızı QNB First veya Private Banking Üyesi Yapın Kazanacağınız Millerle Yeni Seyahat Rotalarının Keyfini Çıkarın

Arkadaşlarınızı QNB First veya Private Banking’in ayrıcalıklarla dolu dünyasına getirin, getirdiğiniz her bir arkadaşınız için 5.000 Mil kazanın. Arkadaşlarınız ayrıcalıklı bir hayatı deneyimlerken siz de kazanacağınız Milleri yepyeni seyahatlerinizde harcamanın keyfini çıkarın. Kampanya ile ilgili detaylı bilgi almak ve arkadaşlarınızı önermek için QNB First Dijital'de* bulunan Ayrıcalıklarım alanını ziyaret edebilirsiniz.

Kampanya Koşulları

  • Kampanya kapsamında ödül kazanabilmeniz için tavsiye ettiğiniz arkadaşınızın tavsiye edildiği tarihten itibaren 6 ay içinde bankamızda QNB First**, QNB First Plus** ya da Private Banking üyesi** olması ve Miles&Smiles QNB Finansbank kredi kartlarından birine sahip olması gereklidir.
  • Tavsiye etmiş olduğunuz arkadaşınızın kazanım tarihinde sizin de QNB First, QNB First Plus ya da Private Banking üyesi olmanız gereklidir.
  • Tavsiye etmiş olduğunuz arkadaşınız QNB First/Private Banking Hizmet Hattı tarafından bilgilendirme amacıyla aranacaktır.
  • Tavsiye edilen arkadaşınızın koşulları sağlaması durumunda koşulları sağlayan her arkadaşınız için 5.000 Mil kazanabilirsiniz.
  • Kampanyadan kazanılan Miller, aylık olarak yüklenecektir. Yüklenen Miller kesilecek ilk Miles&Smiles QNB Finansbank kredi kartı ekstrenizle birlikte Türk Hava Yolları’ndaki TK hesabınıza aktarılacaktır.
  • Bu kampanya 22.06.2020 tarihi itibariyle geçerlidir. QNB Finansbank kampanya koşullarında her türlü değişikliği yapma hakkını saklı tutar.

*QNB First Dijital’de 5.000 Mil Hediyeli Arkadaşını Getir Kazan Kampanyası’nı yalnızca Miles&Smiles QNB Finansbank kredi kartı sahibi müşteriler görebilmektedir.
**QNB First üyesi olabilmeniz için birikiminizin 600.000 TL ve üzerinde olması, QNB First Plus üyesi olabilmeniz için birikiminizin 1.750.000 TL ve üzerinde olması ve QNB Finansbank Private Banking üyesi olabilmeniz için birikiminizin 6.000.000 TL ve üzerinde olması yeterlidir. QNB Finansbank’taki aylık birikiminize enpara.com’daki birikimleriniz dahil edilmemektedir.

Bu sayfadaki bilgiler size yardımcı oldu mu?